Pénzügyi Biztonság

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Cikkek, írások

Mostanában láthattuk, hogy a közösségi oldalakon, más médiában gyűjtéseket szerveztek beteg gyermekeknek. Ilyeneket olvasva szembesülhetünk azzal, hogy a súlyos betegségek még a legfiatalabbakat sem kímélik. Bizony az egészség megromlása nincs életkorhoz kötve. Pénzügyi tanácsadóként az előrelátást, öngondoskodást szeretném hangsúlyozni! Hajlamosak vagyunk úgy élni, mintha a betegségek csak másokat érintenének. Próbáljuk elhessegetni magunktól még a gondolatát is annak, hogy bármikor megtörténhet velünk is bármilyen súlyos betegség. Megtehetjük, hogy homokba dugjuk a fejünket, de ezzel még nem oldjuk meg a problémát. Hiszen, ha mégis megtörténik a baj, akkor vagy elzálogosítjuk a családi ékszereket( ha van ilyen) vagy mi is gyűjtésbe kezdünk a facebookon. Egy biztos: a gyógyuláshoz pénz kell és minél komolyabb a betegség, annál több. Célszerű előre gondolkodni, gondoskodni, hiszen ez már napi egy- két sportszelet, vagy kávé árából megoldható. Ennyi kell ahhoz, hogy a súlyos diagnózis után több millió forintot kapj néhány napon belül, amiből egy magasabb színvonalú egészségügyi ellátásban részesülhetsz. Ne halogasd a döntést! Aki időt nyer, életet nyer!Hívj bizalommal, hogy kidolgozzunk számodra egy valódi megoldást a te igényeid szerint! +3630 9617560

Hogyan kerüld el az eladósodást, ha gyermekeid továbbtanulnak:

-Tudtad, hogy a felsőoktatásban az egyes képzések féléves díja 200.000 Ft-1.500.000 Ft körül alakul?
-Ehhez még hozzáadhatunk 200.000-500.000 forintot félévente a lakhatási költségekre!
-Adjunk hozzá még néhány százezret az étkezésre is!
Utazási és egyéb költségek is jelentős összeget tesznek ki!

Gondolkodtál már azon, hogy a most még vidáman, gondtalanul játszó gyermekednek miből fogod ezt megteremteni?
Mondok két lehetőséget:
1. Gyermeked 18 éves lesz, leérettségizik és felveszik az egyetemre. Mivel ez a fenti költségekkel jár, te elballagsz a bankba és hitelt veszel fel, majd 10 éven keresztül törleszted és fizeted a kamatot..
2. Azt a törlesztőrészletet, amit a majdani hitelre fizetnél, rendszeres díjfizetésű MANHATTAN megtakarítási számlára kezded befizetni. Amikor a gyermeked 18 éves lesz és felveszik az egyetemre, kezedbe adjuk az összegyűjtött pénzt és mi fizetünk kamatot
Jól hangzik, ugye?
Hívd a +3630 961 7560 számot és beszélgessünk gyermekeid jövőjéről!

Többszörös milliomos lehet a gyermeked!

A gyermek a legnagyobb kincs. Egy szülő általában mindent megtesz azért, hogy gyermeke a legjobbat kapja! De vajon akkor miért van olyan sok tanuló, aki diákhitelből, diákmunkából fedezi tanulmányait? Miért nem tud még vidéken sem házat, lakást venni egy fiatal pár hitel nélkül?
Pedig kiváló megoldás létezik arra, hogy gyermeked ne kényszerüljön hitellel indítani a nagykorúságát!
A MetLife Manhattan befektetési egységekhez kötött megtakarításos életbiztosításával milliomossá teheted felnövő gyermekeid!
A jelenlegi hozamok 20% körül mozognak és hosszútávon is magas hozamokkal lehet számolni! Már havi 10 ezer forinttal elindítható, tehát amennyiben csak a családi adókedvezményt vagy a családi pótlékot teszed félre, már óriási összegekkel örvendezteted meg utódaidat!
Ráadásul határozatlan idejű szerződésed visszavásárláskor adó és járulékmentes és szabad felhasználású!
Amennyiben gyermekednek a legjobbat akarod, hívd a +3630 9617560 számot díjmentes konzultációért! Egy személyes beszélgetés alkalmával, személyre szabott megoldást készítünk számotokra!

Kitolódik a szülői felelősségvállalás ideje

A gyermekről való gondoskodás elsődleges szempontjai eltérőek a szülők esetében: az anyák különös hangsúlyt fektetnek a gyermek fizikai és pszichikai komfortjára egy baleset után vagy betegség során, míg az apáknak a megfelelő rehabilitáció lehetőségeinek megteremtése a kiemelt szempont – derül ki a MetLife Biztosító fókuszcsoportos kutatásából.
Magyarországon a szülői felelősségvállalás időtartama egyre inkább kitolódik, gyakran a gyermek egyetemista koráig tart, ezért egyre többen keresik az öngondoskodás azon formáját, amely ezekben az években porlasztja a lehetséges kockázatokat, és anyagi fedezetet teremt egy nem várt esemény bekövetkezése esetén.
A MetLife kutatásában részt vevő szülők számára a gyermek biztosítása elsősorban a jövőjének biztosítását jelenti, ennek elsődleges garanciája pedig maga a szülő. Ezzel összefüggésben a megkérdezettek döntő többsége olyan biztosítási lehetőség iránt érezne igényt, amelyben a gyermek, és a szülő is biztosítási védelmet élvez, és a fedezet nem csak egy klasszikus balesetre, vagy betegségre vonatkozik, hanem komplex, asszisztencia szolgáltatásokkal kiegészített megoldást nyújt, ha a gyermekükkel történne valami. A felmérés szerint az igények ugyanakkor eltérőek lehetnek a gyermek életkorától függően is.
A balesetbiztosítás például a gyermek korának előre haladtával válik egyre fontosabbá. Egy 3 év alatti gyermek folyamatos, egész napos szülői figyelmet és gondoskodást élvez, így esetében a kockázat is kisebb. Ezzel szemben az óvodás korú gyermekek esetén a szülők már komolyan aggódnak a balesetek és a krónikus betegségek, akár a kórházba kerülés miatt is, miközben az iskolás gyermekeknél a balesetek gyakorisága miatt ez a félelem tovább nő. Ezzel együtt jelentősen felértékelődik az ellátás színvonala és gyorsasága iránt támasztott igény is, amely alapján a válaszadók többsége a különböző asszisztencia szolgáltatások jelentőségét emelte ki.
Érdekes eltérés látszik a tekintetben is, hogy mit várnak a szülők egy gyermekbiztosítási terméktől. Az anyák különösen nagy hangsúlyt fektetnek a gyermek fizikai és pszichikai biztonságára, mivel általában ők vannak a gyermek mellett a gyógyulási folyamatban. Ennek megfelelően ők az asszisztencia szolgáltatások alapján választanának biztosítást, míg az apák az alapszolgáltatásokat veszik figyelembe, és rájuk jobban hatnak a teljesítményhez kapcsolható (magántanár, rehabilitáció), vagy időmegtakarítást eredményező (szakorvosi vizit vagy soron kívüli vizsgálatok) elemek.
Mindezek mellett a kutatásból kiderült az is, hogy manapság a szülők már nem csak egyetemista korukig gondoskodnak gyermekeikről, hanem egyre gyakoribb, hogy még az azt követő években is. Ez viszont egyre többeknek jelent olyan anyagi terhet, amelyet például egy nem várt esemény bekövetkeztekor alig, vagy egyáltalán nem tudnak tovább fedezni a családi költségvetésből.
Magyarországon az egyéni gyermek baleset- és betegségbiztosítási lehetőségekben még jelentős a piaci potenciál, miközben az jól látszik, hogy a szülőknek fontos az ilyen típusú előtakarékosság és védelem.
A MetLife Biztosító 2014. januárjában bevezetett Junior Care gyermekbiztosítási programja mindezen igényekre építve kínál teljes körű biztosítási megoldást. A termék komplexitása többek között abban rejlik, hogy egy szerződésen belül biztosítási védelmet nyújthat a gyermekre és a szülőre egyaránt, valamint váratlan balesetek vagy betegségek esetén az anyagi fedezeten túl egyedi asszisztencia szolgáltatásokkal segíti a gyermekek még gyorsabb felépülését.
Junior Care programunk olyan korosztály számára biztosít védelmet, amelynek különösen fontos, hogy már gyermekkorban megismerje a biztosítások fontosságát és tulajdonságait, a pénzügyi kultúra fejlesztése szellemében. A MetLife nem egyszerűen terméket indított, hanem küldetést valósít meg
... Forrás: Biztosítási Szemle

 
hit web counter.com
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz