Pénzügyi Biztonság

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm! Fazekas László vagyok, a Pénzügyi Biztonság oldal tulajdonosa. Solton élek feleségemmel, Erikával és nagyfiammal, Leventével. Életem során megtapasztaltam a minimálbérből élő alkalmazotti lét, az állami fegyveres szervezeti hivatásos jogviszony és a kiavállalkozói élet nehézségeit, előnyeit és hátrányait. Tapasztalatból tudom, hogy milyen nehézséggel jár a tartalékképzés. Tudom, hogy milyen óriási anyagi katasztrófát okozhat egy családban, egy vállalkozásban, ha valaki betegség, baleset, vagy netán végztes tragédia miatt kilép a képből. Az ő jövedelme hosszabb-rövidebb időre kiesik. Jóesetben a tartalékok felélésével egy ideig pótolni lehet, de ez olyan, mint amikor a lyukas csónakból a két markunkkal próbáljuk kimerni a beáramló vizet...

Mivel a legtöbb család anyagi tartaléka 0-3 hónap között van, ezért aki felelősen gondolkodik saját maga és szerettei jövőjéről, kell hogy rendelkezzen valódi megoldást adó, évről-évre aktualizált élet-baleset- és betegségbiztosítással, valamint a tartalékképzés miatt hosszú és rövidtávú megtakarításokkal. Tisztában vagyok vele és megértem, hogy sokan hideglelést kapnak, ha meghallják azt a szót, hogy biztosítás. Tudom, hogy a rendszerváltozást követően elszabadult a pénzpiac hazánkban és a gyors meggazdagodás reményében sokan méltatlanul és képzetlenül tevékenykedtek ezen a területen is. Azonban a biztosítás és különösen a személybiztosítások rendkívül fontosak, nélkülözhetetlenek az életünkben, akkor is, ha csalódtunk a tanácsadóban, vagy cégben. Egy hasonlattal élve, attól, hogy egy étteremben túl sós volt a leves, rágós a hús, legközelebb egy másik helyre azért még elvisszük barátnőnket, családunkat. Másrészt, ha veszünk egy autót az hosszútávon csak akkor szolgál minket, ha rendszeresen elvégezzük az olajcserét. Az autóhoz hasonlóan a biztosítási szerződés is akkor "működik jól", akkor hozza az elvárható eredményeket, ha évről-évre aktualizálva van. Egy biztosítási tanácsadónak véleményem szerint az is a feladata, hogy ezekről a " karbantartásokról" gondoskodjon évente legalább egyszer, de ha szükséges gyakrabban is! Egy ügyféltől sem várható el, hogy a mindennapi teendői mellett még ezt is önállóan végezze el! Ügyfeleim a tanúk arra, hogy legalább évforduló előtt mindenkit személyesen felkeresek és átbeszéljük a szerződéseit!

 

Pénzügyi tanácsadóként arra vállalkoztam, hogy segítsek az ügyfeleimnek (családoknak, vállalkozóknak, magánszemélyeknek) anyagi biztonságuk megteremtésében és megóvásában. Ha fontos Önnek, hogy családja, vállalkozása mindig anyagi biztonságban legyen, ha nem érzi magát halhatatlan kisistennek, ha nem csak a tv- ben történhetnek balesetek, ha az egészség Ön szerint is törékeny kincs, vagy a banki befektetések hozama nem kielégítő, ha örökölhető, tisztességes nyugdíjat szeretne: Hívjon fel, vagy írjon rám! Beszélgessünk, tervezzen velem! Hosszútávú, személyreszabott megoldásokat dolgozok ki Önnek és a szerződés tartama alatt végig kapcsolatban leszünk! Mögöttem egy 150 éves világvállalat, a MetLife áll, melynek jelmondata. "Biztos társ egy életen át!" Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is beszélgethetünk!

Ugrás a Kapcsolati ürlaphoz!

 
hit web counter.com
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz